Contact | Tel: 050.21.26.74

Celsium Premium Calculator

Argos Celsium Premium mazout vermindert het brandstofverbruik tot 7%.
Bereken hier uw voordeel.

l

Bij een maximale besparing van 7% verbruikt u 20 liter minder mazout en betaalt u 200€ minder per jaar.

Celsium Premium

Op plaatsen waar het aardgasnet niet beschikbaar is, is mazout niet weg te denken. Daar is een goede reden voor. Mazout is namelijk bewezen betrouwbaar. Wie de beste kwaliteit gasolie zoekt, komt uit bij Argos Celsium Premium.

Argos Celsium Premium, mazout met meer energie:

✔ Verbrandt beter, u verbruikt minder
✔ Hogere prestaties
✔ Lang houdbaar
✔ Voorkomt corrosie en algenvorming
✔ Gaat slijtage tegen en vermindert onderhoud
✔ Aangenamere geur

 

Argos Celsium Premium

Verbruikt uw verwarmingsketel ook teveel aan mazout? Lopen uw onderhoudskosten ieder jaar op? Dan hebben wij de oplossing voor u!
Argos Celsium Premium is een brandstof, verrijkt met een speciaal additief die zorgt voor een betere verbranding van het product.
Argos Celsium Premium is daardoor minder belastend voor het milieu en uw woning wordt op en top verwarmd.

 

Bestel hier uw Argos Celsium Premium mazout

Voordelen Celsium Premium

Geniet van de voordelen van Argos Celsium Premium:
• Door Argos Celsium Premium mazout brandt uw verwarmingsketel beter. Met diverse testen is aangetoond dat dit het verbruik ten goede komt. Uw voordeel kan oplopen tot 7% minder verbruik.
• Argos Celsium Premium gaat veroudering van uw brandstof tegen. Uw mazout is daardoor langer houdbaar, uw tank heeft minder last van bezinksel en aanslag.
• Verstopping van filters wordt voorkomen. Uw tank en verwarmingsketel blijven in optimale conditie waardoor uw verwarming dag in dag uit ongestoord blijft branden.
• Argos Celsium Premium is voorzien van een aangename geurstof. U bent verlost van de doordringende mazout-geur.

Meer energie en optimale verwarming

Argos Celsium Premium is een verrijkte mazout. Deze is zowel beschikbaar in een hoogzwavelige (1000 ppm) als in een laagzwalige variant (10 ppm) die nog beter is voor het milieu.
De hoge kwaliteit van Argos Celsium Premium mazout gaat slijtage tegen en vermindert hiermee het onderhoud aan uw verwarmingsketel en tank. Verwarm daarom uw huis met Argos Celsium Premium. Dat kan zonder enige aanpassing aan uw tank of verwarmingsketel.